Team

Pauline Westerveen

Pauline Westerveen

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na het afronden van mijn studie pedagogische wetenschappen in 2002, heb ik mij op verschillende werkplekken bezig gehouden met coaching, gedragsverandering en mindfullness.

Sinds 2018 werk in in het vrijgevestigde veld. Eerst als medebehandelaar binnen de specialistische GGZ en sinds 2020 doe ik de opleiding tot psychotherapeut. Wat inhoudt dat ik mijn werkzaamheden als psychotherapeut i.o. onder supervisie van een BIG geregistreerde psychotherapeut uitvoer.

Dit is wat ik doe, maar misschien is het leuk om iets te zeggen over wat me drijft in dit werk. Klachten die mensen ervaren lijken vaak op elkaar. Mensen hebben bijvoorbeeld last van angst, spanning of somberheid, of het lukt maar niet om stabiele relaties te ontwikkelen. Achter die klachten, en dat vind ik het mooie van dit werk, gaan steeds weer unieke mensen met een uniek levensverhaal schuil. Wat maakt dat iemand deze klachten in deze samenhang op dit moment in zijn of haar leven op deze wijze ervaart? Dat is een puzzel die per persoon verschillend is. Dit samen onderzoeken is direct een rode draad in de behandeling. Daarbij kijk ik altijd wat een client zelf graag wil. Ik werk daarbij met name persoonsgericht en maak gebruik van methoden uit de cognitieve gedragstherapie en EMDR.

Kvk:68489072 

Nijmegen

Sint Annastraat 288
6525 HD Nijmegen (eerste verdieping)
Telefoon: 024-3237418
info@praktijkrond.nl

LVVP visitatielogo