Team

Floris Goedegebuure

Floris Goedegebuure

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na mijn studie psychologie in 2005 heb ik lange tijd in de forensische psychiatrie en later in de revalidatie en re-integratie gewerkt. Wat ik heb geleerd de afgelopen jaren is dat een holistische aanpak werkt.

Dat wil zeggen een aanpak die niet alleen gericht is op het mentale aspect, maar ook op het fysieke (lichaam) en het sociale (werk, studie, familie/relatie/vriendschappen). Ik ben hier erg in gaan geloven en in mijn huidige aanpak komt dat dan ook terug.
Mensen met elkaar verbinden door in groepen te werken en het delen van zaken waar je tegenaan loopt is tevens een manier die naar mijn idee goed werkt. Wel spannend, maar hoe meer je elkaar leert kennen hoe meer je ontdekt dat iedereen worstelt en dat het delen van de worstelingen fijn en verlichtend werkt. 
Ik gebruik de positieve psychologie, niet om altijd maar positief te zijn, maar om de slag te maken van klachtgericht naar krachtgericht. Welke kwaliteiten ga je inzetten, welke sterke kanten ga je gebruiken om goed voor je zelf te leren zorgen en stappen te maken?
In mijn aanpak komen onderdelen van acceptance and commitment therapie, oplossingsgerichte methoden en running therapie terug. Naast individuele therapie bied ik groepen aan zodat je in een veilige setting kan leren om meer over jezelf te delen en steun te gaan ervaren.

KvK nummer 52672670
BTW nummer 100430867B01
Big nummer 69917828625
AGB-code 94064048  

Nijmegen

Sint Annastraat 288
6525 HD Nijmegen (eerste verdieping)
Telefoon: 024-3237418
info@praktijkrond.nl

LVVP visitatielogo