Team

Kim van der Heiden

Kim van der Heiden

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In 1998 haalde ik mijn doctoraal voor psychologie. Ik heb daarna tien jaar in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Met name in de verslavingszorg. Ik deed hier individuele behandelingen, groepstherapie en relatietherapie en was coördinator van verschillende afdelingen.

Ik deed hier ook mijn opleiding tot psychotherapeut. Hierna begon ik als vrijgevestigd therapeut en in 2007 ben ik praktijk Rond gestart. Deze praktijk werd al snel uitgebreid met andere collega’s. In de afgelopen dertien jaar deed ik de emdr opleiding, ook voor complexe trauma's, de opleiding tot cognitief gedragstherapeut, de opleiding tot acceptance en commitment trainer, en de eft opleiding tot basis relatietherapeut. Daarnaast deed ik verschillende tiendaagse meditatieretraites. Meditatie neemt ondertussen zowel in mijn priveleven als in mijn behandelingen een belangrijke plek in. 

Ik werk vooral met complexe problematiek. Ik werk inzichtgevend en help de cliënt om zijn of haar binnenwereld te onderzoeken om zodoende zijn of haar eigen antwoorden te vinden. Ik maak daarbij veel gebruik van emdr, lichaamsgerichte oefeningen, meditatie en/maar ook cognitieve therapie omdat het gevoelde vaak ook door het hoofd begrepen moet worden.

Relatietherapie is een steeds groter onderdeel aan het worden van mijn werk. Ik ervaar het werken met stellen of twee mensen die anderzins intiem met elkaar verbonden zijn en problemen ondervinden in hun interactie vaak als zeer helend voor zowel de relatie als voor de beide individuen zelf.

Psychotherapeut 

cognitief gedragstherapeut

European emdr practioner level 2

Acceptance commitment trainer

Eft basis relatietherapeut

agb: 9406250
big: 29063654116
kvk: 50717774

Nijmegen

Sint Annastraat 288
6525 HD Nijmegen (eerste verdieping)
Telefoon: 024-3237418
info@praktijkrond.nl

LVVP visitatielogo