Team

Kim van der Heiden (psychotherapeut en relatietherapeut)

In 1998 haalde ik mijn doctoraal voor psychologie. Ik heb daarna tien jaar in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Met name in de verslavingszorg. Ik deed hier individuele behandelingen, groepstherapie en relatietherapie en was coördinator van verschillende afdelingen.

Barbara Kemps

Na mijn doctoraal psychologie (2006) ben ik gaan werken in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Ik heb ruim 10 jaar binnen een GZZ-instellingen gewerkt en dit gecombineerd met mijn opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog en psychotherapeut.

Hanneke Hop

In 2000 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Utrecht. Daarna heb ik lange tijd binnen een ggz-instelling gewerkt op een specialistische afdeling voor eetstoornissen.

Floris Goedegebuure

Na mijn studie psychologie in 2005 heb ik lange tijd in de forensische psychiatrie en later in de revalidatie en re-integratie gewerkt. Wat ik heb geleerd de afgelopen jaren is dat een holistische aanpak werkt.

Pauline Westerveen

Na het afronden van mijn studie pedagogische wetenschappen in 2002, heb ik mij op verschillende werkplekken bezig gehouden met coaching, gedragsverandering en mindfullness.

Nijmegen

Sint Annastraat 288
6525 HD Nijmegen (eerste verdieping)
Telefoon: 024-3237418

LVVP visitatielogo