Aanmelden voor psychologische hulp Nijmegen

U kunt zich bij ons aanmelden via het aanmeldformulier dat u rechts vindt. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden. U belt dan met 024-3237418 en kiest voor optie 1. Vaak krijgt u dan een antwoordapparaat te horen. Dit omdat wij niet altijd in staat zijn om de telefoon op te pakken omdat wij aan het werk zijn met clienten. Laat u een bericht achter dan wordt u meestal nog op nog dezelfde dag terug gebeld.

Vaak zal het zo zijn dat u door de huisarts of een andere GGZ instelling wordt doorverwezen. U kunt zich echter ook op eigen initiatief aanmelden. Doet u dit, dan is wel een verwijsbrief van de huisarts nodig. Deze verwijsbrief kunt u meenemen naar het eerste gesprek.

Na aanmelding zal een eerste kennismakingsgesprek gepland worden. Het streven is om dit gesprek binnen enkele weken na aanmelding te laten plaatsvinden. Na dit gesprek volgt vaak nog een tweede intakegesprek. Na dit tweede gesprek zal de daadwerkelijke behandeling meestal van start gaan. 

Afmelding

U kunt zich tot 24 uur van tevoren voor een sessie kosteloos afmelden. Belt u later dan worden de sessiekosten of een deel van de sessiekosten in rekening gebracht. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet. U krijgt hiervoor een factuur van uw therapeut.

Nijmegen

Sint Annastraat 288
6525 HD Nijmegen (eerste verdieping)
Telefoon: 024-3237418

LVVP gevisiteerd