Aanmelden

U kunt zich bij ons aanmelden via het aanmeldformulier dat u hieronder vindt. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden. U belt dan met 024-3237418 en kiest voor optie 1. Vaak krijgt u dan een voicemail te horen. Dit omdat wij niet altijd in staat zijn om de telefoon op te pakken omdat wij aan het werk zijn met clienten. Laat u een bericht achter dan wordt u meestal nog op nog dezelfde dag terug gebeld.

Regelmatig zal het zo zijn dat u door de huisarts of een GGZ instelling wordt doorverwezen. U kunt zich echter ook op eigen initiatief bij ons aanmelden. Doet u dit, dan is, wanneer er sprake is van vergoede zorg, wel een verwijsbrief nodig. Deze verwijsbrief kunt u meenemen naar het eerste gesprek.
Voor relatietherapie is geen verwijzing nodig. Deze zorg wordt meestal ook niet vergoed tenzij u een aanvullend pakket heeft dat deze zorg vergoed. Voor coaching is ook geen verwijsbrief nodig. 

Na aanmelding zal een kennismakingsgesprek/intake gepland worden met de therapeut bij wie u in behandeling gaat. Wij weten onderling wat ieders expertise is en ook weten wij van elkaar wat de wachttijd is. Als u een expliciete voorkeur heeft voor een bepaalde therspeut kunt u dat altijd aangeven. 

In de eerste gesprekken onderzoeken we wat en of we iets voor u kunnen betekenen. Meestal zal dit het geval zijn. Als u zich ook fijn en prettig voelt bij het contact zal een behandeling gestart worden. 

Nijmegen

Sint Annastraat 288
6525 HD Nijmegen (eerste verdieping)
Telefoon: 024-3237418
info@praktijkrond.nl

LVVP visitatielogo